murva-szallitas-budapest

Murva szállítás ár Budapest 2024 - Árgaranciával

Murva szállítás ár Budapest 2024. A szállítás költsége a célállomás távolságától és megközelíthetőségétől függ, ugyanakkor több fuvar esetén kedvezményt nyújtunk. Az árak mindig aktuálisak, de számos tényező befolyásolja az egyedi árakat, például a behajtási engedély szükségessége a kiszállítási helyen.

A murvát maximum 5 köbméteres teherautóval szállítjuk, amely három oldalról borít. Eljutunk Budapest összes kerületébe és a környező településekre is. Amennyiben szükséges, több kisebb vagy nagyobb teherautót is bevetünk.

A minimális szállítható mennyiség fél köbméter. A murva mennyisége nem befolyásolja a szállítási díjat. Árainkra árgaranciát vállalunk, így Önnek nem kell többet fizetnie vagy telefonálnia a megrendeléskor!

Murva szállítás Budapest és közvetlen településeire

A végösszeg függ a murva típusától, a megrendelni kívánt mennyiségtől, és a szállítási címtől. Csak és kizárólag a feltüntetett településekre tudjuk a feladatot megoldani. Ha pontos árat szeretne tudni, használja kalkulátorunkat. Ezt minden oldal alján megtalálja, hogy bármikor gyorsan kiszámíthassa a költségeket. Először válassza ki, hogy milyen anyagot akar tőlünk rendelni, aztán adja meg a kívánt mennyiséget. Végül írja be a kiszállítási helyszínt, és a kalkulátor megmutatja Önnek a pontos összeget.

Mennyi murvát tudunk egyszerre szállítani?

A szállítás egy három oldalra ürítő billenőplatós tehergépkocsival oldjuk meg. Egy fordulóval egyszerre nem több, mint 5 köbméter murvát tudunk kiszállítani. Igény szerint tudunk segíteni kisebb, nagyobb, vagy akár több teherautó mozgósításában is.