murva szállítás budapest

Murva szállítás Budapest - Árgaranciával

Murva szállítás Budapest és vele közvetlen környékén lévő településekre. A költség nagysága a célállomás távolságától és megközelíthetőségétől függ, de több fuvar esetén kedvezményt adunk. Az árakat esetenként csak csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel, mert sok tényező befolyásolja az egyedi árat, például hogy szükség van-e behajtási engedélyre a kiszállítási helyre.

A murva szállítását egy maximum 5 köbméteres, három oldalra borító teherautóval végezzük. Budapest összes kerületébe és környező településeire is eljutunk. Ha szükséges, akkor kis- vagy nagyobb, vagy akár több teherautót is be tudunk vetni.

A legkisebb szállítható mennyiség fél köbméter. A murva mennyisége nem befolyásolja a szállítási díjat. Árainkra árgaranciát adunk, hogy Önnek ne kelljen többet fizetnie vagy telefonálnia!

Murva szállítás ár Budapest és közvetlen településeire

A végösszeg függ a murva típusától, a megrendelni kívánt mennyiségtől, és a szállítási címtől. Csak és kizárólag a feltüntetett településekre tudjuk a feladatot megoldani. Ha pontos árat szeretne tudni, használja kalkulátorunkat. Ezt minden oldal alján megtalálja, hogy bármikor gyorsan kiszámíthassa a költségeket. Először válassza ki, hogy milyen anyagot akar tőlünk rendelni, aztán adja meg a kívánt mennyiséget. Végül írja be a kiszállítási helyszínt, és a kalkulátor megmutatja Önnek a pontos összeget.

Mennyi murvát tudunk egyszerre szállítani?

A szállítás egy három oldalra ürítő billenőplatós tehergépkocsival oldjuk meg. Egy fordulóval egyszerre nem több, mint 5 köbméter murvát tudunk kiszállítani. Igény szerint tudunk segíteni kisebb, nagyobb, vagy akár több teherautó mozgósításában is.