Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő

Mi is az a Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő?

A bazalt zúzalék, andezit zúzott kő vulkanikus kövek, amelyeket zúzva használnak vasúti ágyazat építéséhez, valamint beton- és aszfaltburkolat készítéséhez. A zúzalék adja a szerkezet vázát, míg a cement vagy bitumen a kötőanyag. A bazaltból készült fekete murva rendkívül magas szilárdságú és fagyálló. Az andezit zúzott kő vulkanikus eredetű kőzetek feldolgozásával készül. Az ennek nyomán keletkező két ismert kőzet az andezit és a bazalt

Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő fajták

A zúzott kő és a murva felhasználási területe gyakorlatilag megegyezik, csak ezeket a zúzalékfajtákat ott alkalmazzák, ahol a dolomit vagy mészkő keménysége az előírások miatt nem megfelelő. Díszítésnél a színe lehet a mérvadó a murvával szemben. A zúzott kőt szürke vagy fekete színben szállítjuk.

  • bazalt, andezit 0-4 mm. Ágyazó réteg kialakításához térkő alá.
  • bazalt, andezit 2-4 mm. Térkő alá ágyazó rétegnek. Vízáteresztő.
  • bazalt, andezit 4-8 mm. Kerti sétányhoz, nagyobb szemű zúzott kövek közé hézagkitöltésre.
  • bazalt, andezit 4-11 mm. Gyalogos járófelületek kialakítására.
  • bazalt, andezit 11-22 mm. Gépkocsi beállók kialakításához, járdák készítéséhez.
  • bazalt, andezit 20-55 mm. Nagy teherbírású utak járófelületek alapjához, gépkocsi bejárókhoz.

Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő Budapest - rendelés és szállítás

Az Murvaexpressz célja, hogy a magyar (főképp Budapesti és közvetlen közelében lévő települések) építőipar anyag igényét kielégítse. Kiváló minőségű anyagok széles választékát kínáljuk, beleértve a SÓDERT, KAVICSOT, TERMŐFÖLDET, MURVÁT, HOMOKOT, TŐZEGET, TRÁGYÁT, KOMPOSZTOT, ZÚZOTT KÖVET.

Termékeinket szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek az EU szabványoknak és alkalmasak legyenek a legkülönbözőbb projektekhez.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal kivételes ügyfélszolgálatot és szakértői tanácsadást nyújtunk. Akár vállalkozó, építő vagy barkácsoló, mi rendelkezünk a termékekkel és a tudással, hogy segítsük Önt a munka elvégzésében.

Mielőtt megrendelné a bazalt, andezit zúzott követ mérje fel, hogy mire szeretné használni. Ár garanciát vállalunk az oldalon szereplő árakra. A nem megfelelő anyag választás ronthatja a belőle készült építmény szilárdságát, és ezáltal minőségét. A Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő Budapest és a vele közvetlen kapcsolatba lévő településeken való kiszállítása billenőplatós tehergépjárművel történik, amivel egyszerre maximum 5 köbméter zúzott követ tudunk kiszállítani Önhöz. Kérem minden esetben érdeklődjön!

Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő köbméter ár Budapest

Bazalt zúzalék, andezit zúzott kő árgaranciával

[current_date]

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Murva árak

További információ