5-12 kerti murva és 12-20 kerti murva

Mi is az az 5-12 murva?

A 5-12 kerti murva egy fehér színű mészkő vagy dolomit kőkeverék, amelyet sokan használnak kertjük szépítésére. A kövek mérete öt és tizenkettő milliméter között változik, ami könnyű elteríthetőséget és homogén hatású felületet eredményez. A színük a kőzet típusától függ. Lehetnek világosak, sötétebbek vagy vegyesek, de mindig fehér hatást keltenek.

Fehér murva, avagy a dísz murva

A fehér 5-12 kerti dísz murva sokféleképpen felhasználható. Alkalmas járófelületek burkolására, növények díszítésére vagy a házfalak védelmére a víz ellen. A köveket négy és nyolc centiméter vastagságban érdemes elteríteni. Ha a talaj puhább, akkor egy alapréteg szükséges, és geotextil anyaggal megelőzhető a gyomnövekedés.

Ha 5-12 murvát szeretne rendelni, ellenőrizze, hogy ez a megfelelő típus az ön céljára. A rossz murva választás ronthatja az építmény minőségét vagy esztétikumát. A 5-12 murvát billenőplatós teherautóval szállítjuk ki önnek, amely öt köbméter murvát tud egyszerre vinni. A szállítási terület Budapest és a környező települések.

Mi is az az 12-20 murva?

A 12-20 kerti murva egy fehér kőkeverék, amelynek közepes szemnagysága miatt látványos felületet képez. A kövek mérete tizenkettő és húsz milliméter között mozog, és nem tartalmaz port. A szemek egyenletesen oszlanak el, így könnyű elteríteni őket. A murva színe fehérnek hat, de lehetnek benne sárgás vagy szürkés szemek is, amelyek külön-külön fehérek. A murvából készült felületek természetes és szép hatást keltenek, és feldobják a kertet.

Murva kocsibeállóhoz

A 12-20 kerti murva kocsibeállóhoz a legmegfelelőbb. Nagyobb szemű, mint a normál kerti murva, ezért többféle célra használható. Alkalmas kerti sétányok, kis forgalmú utak, növények közötti területek burkolására. Ez a murva jó választás kocsibejárókhoz vagy beállókhoz is, mert bírja a terhelést, nem ragad be a kerékbe és elvezeti a vizet. Elterítés előtt geotextil anyagot érdemes lefektetni a gyomok ellen, útépítésnél pedig alaprétegre is szükség van.

Ha 12-20 murvát akar rendelni, ellenőrizze, hogy ez a megfelelő típus az ön igényeire. A rossz murva választás ronthatja az építmény erősségét vagy kinézetét. A 12-20 murvát billenőplatós teherautóval szállítjuk ki önnek, amely öt köbméter murvát tud egyszerre szállítani. A szállítási terület Budapest és a környékbeli települések.

5-12 kerti murva és 12-20 kerti murva Budapest - rendelés és szállítás

Az Murvaexpressz célja, hogy a magyar (főképp Budapesti és közvetlen közelében lévő települések) építőipar anyag igényét kielégítse. Kiváló minőségű anyagok széles választékát kínáljuk, beleértve a SÓDERT, KAVICSOT, TERMŐFÖLDET, MURVÁT, HOMOKOT, TŐZEGET, TRÁGYÁT, KOMPOSZTOT, ZÚZOTT KÖVET.

Termékeinket szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek az EU szabványoknak és alkalmasak legyenek a legkülönbözőbb projektekhez.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal kivételes ügyfélszolgálatot és szakértői tanácsadást nyújtunk. Akár vállalkozó, építő vagy barkácsoló, mi rendelkezünk a termékekkel és a tudással, hogy segítsük Önt a munka elvégzésében.

Mielőtt megrendelné a murvát mérje fel, hogy mire szeretné használni. Ár garanciát vállalunk az oldalon szereplő árakra. A nem megfelelő murva választás ronthatja a belőle készült építmény jellemzőit, szilárdságát, és ezáltal minőségét. Az 5-12 kerti murva és 12-20 kerti murva Budapest és a vele közvetlen kapcsolatba lévő településeken való kiszállítása billenőplatós tehergépjárművel történik, amivel egyszerre maximum 5 köbméter murvát tudunk kiszállítani Önhöz. Kérem minden esetben érdeklődjön!

Hogyan ismerheti még?

5-12 kerti murva és 12-20 kerti murva köbméter ár Budapest

5-12 murva árgaranciával

12-20 murva árgaranciával

[current_date]

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Murva árak

További információ