20-55 murva ár Budapest

20-55 murva ár Budapesten és közvetlen közelében jellemzőkkel

20-55 murva

20-55 murva: a legnagyobb szemnagyságú, nagyszemű, pormentes murva

A 20-55 murva egy építési és díszítési célra használt anyag, amelynek színe összhatásában fehér. A murva neve a szemnagyságát jelöli: a legkisebb kövek 20 milliméteresek, a legnagyobbak pedig 55 milliméteresek. Ez a murva nagyon hasonlít a vasúti sínek között megtalálható kőre, csak ez dolomitból vagy mészkőből készül.

Mire jó a 20-55 murva?

Használati módja:

  • Díszítésre: ha szeretne egy szemet gyönyörködtető felületet kialakítani a kertedben vagy az udvarodon, akkor válaszd ezt a murvát. A nagy szemek miatt jól mutatnak egy virágágyásban, egy kerti tó mellett vagy egy járda szegélyén.
  • Útépítésre: ha laza a talaj, és utat szeretne építeni rá, akkor is jó választás ez a murva. A nagy kövek ugyanis stabil alapot biztosítanak az útnak vagy a térkőnek, megakadályozzák a megsüllyedést. Fontos azonban, hogy legalább 15 centiméter vastagságban terítse el a murvát két rétegben.
  • Gabion kosarakba: ha gabion kosarakkal szeretne keríteni vagy díszíteni a telkedet, akkor is használhatsz 20-55 murvát. A gabion kosár egy dróthálóból készült tartó, amelyet kővel töltünk fel. A 20-55 murva jól illeszkedik a háló sűrűségéhez és szépen mutat.

Hogyan rendelheti meg a 20-55 murvát - 20-55 murva ár Budapest?

Ha meggyőzte Önt ez az univerzális és esztétikus anyag, akkor nincs más dolga, mint megrendelni tőlünk. Mi billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek a 20-55 murvát Budapest egész területén és a vele közvetlen kapcsolatban lévő településeken. Egy teherautóval maximum öt köbméter murvát tudunk eljuttatni hozzád.

Mielőtt megrendelné az anyagot, győződj meg róla, hogy valóban erre van szükséged. Ha nem biztos benne, hogy ez az anyag megfelel-e a céljának, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk kiválasztani a legjobb megoldást!

Ne habozzon tovább! Rendelje meg most a 20-55 murvát és élvezd annak előnyeit!

2024.07.18.

Murva árak

További információ

Rendelés feltételei

Szállítási díjak