0-20 murva ár Budapest - árgaranciával

Mi is az a 0-20 mm murva, vagyis a poros murva?

A 0-20 murva vagy a poros murva egy olyan ömlesztett anyag, amelynek szemcsei 0 és 20 milliméter közötti méretűek, amik biztosítják a könnyű felhasználhatóságot. A murva nagyjából negyven százalékban tartalmaz kőport is, ami nélkülözhetetlen a jó tömörödéshez. A kőpor mellett maximum két centiméteres kövek is vannak benne, amelyek a teherbírást biztosítják. A szemcsék egyenletes eloszlása miatt könnyen simítható felületet alkot. A vizet csak részben engedi át. Poros murva néven ismerik a térköves szakmában

Murva térkő alá és a murva tömörítése

A 0-20 poros murva, mint murva térkő alá a legideálisabb választás. Tömörítve összekötődik, így erős alapot kapunk térkövezésnél, mint alap réteg, útépítésnél szintén, de akár útként is használható. Alkalmas továbbá murvás utak javítására, felújítására, kátyúzására is. Fontos, hogy mindig megfelelő az adott előírás szerinti vastagságban rakja le, ami általában minimum tíz centiméter, ennél vékonyabb rétegben nem lesz elég szilárd. Fontos továbbá a tömörítés megléte, ami vastagabb feltöltésnél több rétegben kell kivitelezni.

Mielőtt rendelését leadná bizonyosodjon meg arról, hogy az adott feladathoz a 0-20 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva fajta kiválasztása gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 0-20 poros murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-20 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Hogyan ismerheti még?

0-20 murva, poros murva ár Budapest

0-20 poros murva ár! Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, Nagy figyelmet szentelünk rá, hogy oldalunkon mindig a jelenleg aktuális árak jelenjenek meg kiírva és a kalkulátorban is, így van ez a poros murvával is. Ezért is vállalunk árgaranciát az oldalunkon szereplő árakra. Az oldalunkon mindig az aktuális árakat találja, amelyeket a kalkulátorunkban is megjelenítünk. Az árgarancia szolgáltatásunk pedig garantálja, hogy a megadott árak a valóságnak megfelelnek. Budapesten minőségi 0-20 murvát szeretne vásárolni, és gyors szállítást szeretne biztosítani? Válassza szolgáltatásainkat, és élvezze az árgarancia előnyeit! Rendeljen most, és garantáltan elégedett lesz a minőséggel és a szállítással!

2024.05.30.

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Murva árak

További információ